nilan filter

Sådan kan du undgå at blive smittet med sygdom

Sådan kan du undgå at blive smittet med sygdom

editorial

De koldere tider er så småt ved at være over os. Med koldere vejr kan flere risikere at blive syge med forkølelse. Det er en typisk ting, der sker når sommeren er ovre og vi går imod efteråret. Hvis du gerne vil undgå at blive forkølelet eller blive smittet, så kan du læse med i det her indlæg. 

1. Husk det rette tøj

Det kan være fristerende at hoppe i sommerkjolen, hvis solen er fremme. Solen kan godt snyde og det samme kan temperaturen. Derfor er du mest sikker på at undgå at blive forkølet ved at have godt med varmt tøj på. Du kan investere i en god overgangsjakke, der hverken er for varm eller tynd i stoffet. Husk også at påklæde dig fornuftigt tøj. Der er bare større sandsynlighed for at blive syg, hvis du ikke har nok tøj på. Kroppen skal nemlig bruge ekstra energi på at holde dig varm, hvormed den kommer på overarbejde og derfor svækker dit immunforsvar. 

2. Investér i en luftrenser

Hvis du arbejder på et kontor, institution eller noget helt tredje, så har du større chancer for at blive smittet Du deler det samme luft hver dag med de mennesker, du sidder sammen med. Luften kan godt indeholde en masse bakterier. Derfor kan en luftrenser være en ideel investering, da den kan rense luften for smitsomme sygedomme. Det kan blive nødvendigt, hvis i alle befinder sig blandt folk, der måske er lidt forkølet. Det samme i en institution, hvor der er mange børn, der skiftevis bliver syge med snot eller halspine. Med et korrekt filter kan du være sikret imod luftbårne sygdomme. Vi anbefaler, du besøger https://www.billigfilter.dk/shop/ventilationsfilter/nilan-filter/ og ser deres store udvalg af filtre.

3. Byg et godt immunforsvar

Hvis du gerne vil undslippe sygdomme, så kan du begynde at opbygge dit immunforsvar. Der er der nogle ting, du kan gøre for at styrke dit immunforsvar. Det er særligt søvnen og din generelle sundhed, der spiller en rolle her. Du skal huske at spise en god og nærende kost, for at sikre dit immunforsvar er stærkt. Hvis du lige har været syg, skal du være ekstra forsigtig, da immunforsvaret er temmelig svagt i den overgangsperiode. Du kan også tage kosttilskud for at supplere med vitaminer og mineraler, der kan opbygge et sundt og stærkt immunforsvar.