regnskoven

Sådan kan du være med til at redde regnskoven

Sådan kan du være med til at redde regnskoven

Mange har en sag som de brænder for, mens andre gerne vil finde en sag at brænde for. Red regnskoven er bestemt en sag der giver mening for verden at støtte op om. Nogle brænder for deres sag, hvor andre bare gerne vil støtte en gang imellem. Man kan gøre lige som man har lyst til, og der findes mange måder hvorpå man kan vise sin støtte.

Køb økologisk og nedbrydeligt legetøj

Hvis du for eksempel står og skal til børnefødselsdag snart, så kan du sagtens give en god gave som også giver mening. Ofte kan hele gaveræset være opslidende og meget materialistisk. Nogle mennesker har sagt stop, og vil ikke være med til at købe plastik legetøj for eksempel. Hvis du vælger red regnskoven som det du gerne vil støtte op om, så kan man for eksempel købe fine bamser, hvor den kun er lavet af bæredygtige materialer. Så kan du give en bamse, hvor navneskiltet på bamsen er lavet af genbrugspapir og teksten er skrevet med soyablæk. Dette er blot nogle af de smarte tiltag der er gjort, hvor ting fra bamsen er økologisk og nedbrydeligt i naturen. Det hele gælder om ikke at skade naturen, og hvis man bliver ved med at købe plastiklegetøj, så skader man altså bare naturen mere end man måske tror. 

Giv et stykke regnskov i gave

Børn skal gerne have noget legetøj, som en bamse eller lignende, som de kan forholde sig til. Voksne kan derimod godt få en gave som for eksempel en fin plakat eller lignende. Her kan du også købe et red regnskoven certifikat, som egentlig er en fin plakat af nogle dyr, men så støtter man samtidig regnskoven. Du kan altså give et stykke regnskov i gave – lidt ligesom man kan købe et stykke jord. Det er en sjov og anderledes gave, som der er gjort lidt ekstra tanker omkring. Ingen kan lide at få proppet andres mærkesager ned over hovedet, men det skader ikke at give nogle gaver med omtanke, hvis du virkelig brænder for at redde regnskoven eller en anden sag du har tæt på hjertet.