slagteri

Slagteri foregår på en human måde

Slagteri foregår på en human måde

editorial

Man er ved at undersøge, om man kan producere elementer på en møde, som der minder om kødet fra levende dyr, men det ser ud til, at der er lang tid til, at man kan lave den slags på nogenlunde lige så god måde som den ægte vare.

Derfor har vi indtil videre sådan et sted som http://www.kosakgaarden.dk/ , der er med til at slagte og lave kødprodukter til de af os, som der kan lide at sætte tænderne i noget friskt kød, hvor man kan få alt fra koteletter til grillpølser med videre.

Det er nemlig svært at erstatte den ægte vare, når man har tradition og erfaring med at lave kvalitetskød af god standard – det er simpelthen noget nær umuligt at efterligne på anden vis.

Men derfor hersker der stadig kritiske røster, som der mener, at det ikke er en fair måde at behandle dyrene på.

Det er noget, som vi gerne vil komme til livs i denne artikel.

image

Dyrene har det godt på et slagteri

Dyrene har jo deres egen fødekæde i naturen, og her indgår vi også, og det er svært at forestille sig kødædere overgå til at være vegetarer eller veganere.

De ser på at overleve, og det samme gør vi.

Vi har bare lært at sætte kødproduktionen i system på en måde, så man laver den af god standard og med fokus på hygiejne.

Ingen dyr lider overlast, og de har de bedste forhold at leve i, så man kan tilbyde kunderne tilsvarende.

Mange af disse dyr ville ikke kunne klare sig selv, da man har opdrættet dem til at blive slagtet.

Og hvis man så mener, at det ikke er et værdigt liv for dem, så skal man også huske på, at disse dyr aldrig har oplevet andet, så de kender ikke til noget bedre.