slamsugning

Slamsugning kan ret så sikkert komme til at give nogle lugtgener

Slamsugning kan ret så sikkert komme til at give nogle lugtgener

editorial

De fleste folk, der arbejder med slamsugning, såsom https://www.danskkloakteknik.dk/slamsuger/ , ved jo godt, at det kan ikke alene komme til at lugte en del, men det kan decideret stinke.

Mange af de mennesker vænner sig dog til det, fordi det er en del af deres daglige arbejde, mens nogle måske gør hver deres for, at de ikke kommer til at indånde eller opleve det for meget.

Det kan være via masker, ventilation, TV-inspektion, pastiller og meget andet, for man har jo heller ikke lyst til at bære den stank med videre, når man skal købe ind, handle materialer eller hjem efter en lang arbejdsdag.

Det er jo mere os andre, der skal være naboer i en kortere eller længere periode med slamsugning, der nok bliver ekstrahårdt ramt af det, fordi vi ikke er vant til det.

Man advarer lige om lugten

Nogle mennesker er selvfølgelig mere tyndhudede end andre, så de brokker sig måske allerede fra morgenstunden, når arbejdet begynder, eller når de får nys om, at der snart skal foretages slamsugning i deres område.

Når de så får at vide, hvad konsekvenserne ved at gøre det ueffektivt, at gøre det længere væk eller slet ikke at gøre det, så indser de, at det nok er et nødvendigt onde.

Det arbejdende folk foretager jo ikke slamsugning for at genere dig, og de er jo udsendt af en kunde og deres chef for at lave arbejdet, så dem skal man ikke skælde ud.

Men de forsøger også at gøre deres for, at det ikke lugter for meget eller tager for lang tid, specielt hvis det er en rigtig varm dag.

Oftest forsøger de også at advare nabolaget i god tid såsom ved at smide breve i folks postkasser nogle dage i forvejen, så man er advaret, eller man kan nå at tage et andet sted hen, mens det står på.