kloakservice

Slamsugning? Kontakt din lokale kloakservice

Slamsugning? Kontakt din lokale kloakservice

Har du problemer med dit afløb eller pumpebrønd i sommerhuset, eller har du brug for en fast aftale med hensyn til tømning og rensning af din septik tank? Står kælderen under vand efter et voldsomt regnskyl – eller har du et mobil toilet, som af og til skal tømmes og renses? Så har du brug for en god slamsuger service, som er lige ved hånden.

Slamsugning ved Nordjyllands Sug og Spul

De fleste af os har set – og måske også lugtet – en slamsuger i aktion på åben gade. Men slamsugning er mange ting – og salmsugning handler ikke udelukkende om sugning af kloakker. Nordjyllands Sug og Spul tilbyder mange services, som hører under slamsugning, for eksempel tømning af septiktank eller fedt udskiller, sugning og spuling af køkkenbrønd eller fedtbrønd, eftersyn, tømning og rengøring af pumpebrønd, opsugning af vand i kælderen efter oversvømmelse eller stormflod samt tømning og spuling af toiletvogn eller pionervogn.

Du kan sågar oprette en fast aftale om tømning, spuling eller rensning i forbindelse med alle ovenfor nævnte områder. Nordjyllands Sug og Spul giver gerne et tilbud på såvel enkelt stående ydelser som på en decideret abonnements ordning, hvor du er fast tilknyttet som kunde, og dermed kan nyde godt af ydelserne på fast basis.

Slamsugning med det nyeste udstyr

Nordjyllands Sug og Spul anvender motorsplit, højtryksspuling op til 250 bars tryk / 80 liter vand i minuttet i forbindelse med spuling og rensning af kloakledning, kloakrør, faldstammer, brønde, stikledninger og meget mere. Der spules naturligvis altid med rent vand.

Til slamsugning benyttes ny miljøvenlig MAN TGL 250 handy 2 akslet citylastbil, som er miljøzone godkendt, og kan komme til på selv vanskeligt tilgængelige steder – selv i sommerhus områder med små og smalle – og ofte bløde – veje.

Nordjyllands Sug og Spul har kundernes tilfredhed i højsædet, og er først tilfredse med udført arbejde, når du er tilfreds. Kontakt Nordjyllands Sug og Spul på sugogspul.dk