gulvafslibning København

Smukke og levende gulve med en professionel gulvafslibning i København

Smukke og levende gulve med en professionel gulvafslibning i København

editorial

Et velplejet trægulv, som bærer præg af at have modtaget omsorgsfuld vedligeholdelse igennem hele sin levetid, vil fremstå sundt og kønt for det trænede øje. Men da alle trægulve med tiden vil blive mærket af daglig anvendelse, vil det måske for ikke fagpersoner se ud, som om trægulvet har skader – også selv om der blot er tale om overfladiske skønhedspletter. Disse kan for eksempel tage form af skjolder fra spildte væsker, som har indlejret sig i træværkets overflade, og ikke lader sig fjerne ved vask af gulvet.

De hyppigst forekommende tegn på slitage i et trægulv, er de markante slidspor, som opstår, når støv og skidt trædes ned i gulvets ubeskyttede overflade. Med tiden slides den beskyttelse bort, som blev tilført gulvet, da dette blev lagt eller sidst afslebet. Og så er gulvets væske- og støv afvisende egenskaber også forsvundet. Træværkets fibre vil tørre ud, og dermed blive mere porøse og sårbare over for påvirkninger fra omgivelserne. Derfor vil et slidt trægulv fremstå ujævnt og uensartet i overfladen, selv om det generelt er sundt og intakt. Og dette kan forlede folk til at tro, at der er noget alvorligt galt med gulvet.

Genskab dit smukke trægulv med en gulvafslibning

Hvis du ønsker, at dit trægulv skal præsentere sig fra sin smukkeste side – og dermed gøre et godt indtryk – kan du vælge at give det en ny chance med en professionel gulvafslibning, og en tilhørende efterbehandling. Det kan for eksempel være op til et salg, hvor din lejlighed eller dit hus skal vises frem for potentielle købere, og derfor gerne må fremstå så lyst og pletfrit som muligt. Her kan en gulvafslibning ved professionel gulvmand vise sig at være en virkelig god investering. Og med den rette efterbehandling kan dit trægulv komme til at stå som var det ganske nylagt.

Læs mere om gulvafslibning på gkservice.dk