Bilsyn Aabenraa

Tage til bilsyn i Aabenraa eller helt droppe bilen?

Tage til bilsyn i Aabenraa eller helt droppe bilen?

editorial

Det er ved at blive tid til det sædvanlige bilsyn i Aabenraa, men du gruer lidt for det, for det var kun med det yderste af neglene og næsetippen, at din bil lige kunne komme gennem syn sidst.

Du har stadig den samme bil, og du har da fået lavet lidt på den, men det bliver snart en større udgiftsforretning, da du synes, der hele tiden skal laves noget på den, og den trænger også til den store tur hos mekanikeren.

Det har du bare ikke råd til, og det ser heller ikke ud til, at du får råd til det i den nærmeste fremtid.

Desuden kører den heller ikke så langt på en liter benzin, så når du kigger på dit budget, så begynder den bil faktisk at være lidt af en belastning for din økonomi.

Men synet skal den jo igennem, hvis du vil beholde den, og du kan snart ikke udskyde det besøg ved et bilsyn i Aabenraa meget længere.

Måske var det bedre bare helt at droppe bilen?

Bilsynet i Aabenraa bliver valgt fra

Nu da du har regnet på det, så ville det faktisk være bedre for dig, hvis du solgte den bil enten som skrot eller bare til en anden ejer, hvor du er ærlig omkring, at den har lidt skavanker og snart skal til syn.

Så du kan nok ikke tjene alverden på den, men lidt penge vil da alligevel være bedre end ingenting.

Da du anskaffede dig bilen i sin tid, da havde du hårdt brugt for den, men som tiden er gået, så har du fået arbejde tættere på dit hjem, så du faktisk kan cykle frem og tilbage.

Ved indkøb kan du faktisk også bare gå ned at handle, så det er mere til fornøjelsesture, at du har en bil.

Og de ture kan du godt undvære, til du har mere overskud i din økonomi.