tagpap

Tagpap i god kvalitet

Tagpap i god kvalitet

editorial

Er du på udkig efter tagpap? Måske skal du have bygget en pavillon, som er hyggelig og elegant i en have, og du ønsker de bedste produkter. Måske skal du lave en anden form for tagkonstruktion; et legehus, skur, hus garage eller en anden overflade? 

Stort udvalg af tagpap

Hvis du har noget bestemt tagpap i tankerne eller bare søger inspiration, har Lavpris Træ et enormt stort udvalg af tagpap. De har både selvbygger tagpap fra Isola, som er godkendt til 1-lagsløsninger, og tagpap til den mere traditionelle 2-lagsløsning. Hvis dit gør-det-selv-projekt involverer den klassiske pavillon, så er Tagshingles en god løsning. 

Tagpap passer godt til flade tage, og det er bruges tit på arkitekttegnede typehuse.

Tagpap skal være i god kvalitet, da tagpapet er en stor del af din tagbeklædning. Lavpris Træ har udvalgt det bedste tagpap og tilbehør, så du får den bedste tætning. Når du køber online, kan de holde prisen nede. De har valgt nogle af de mest populære producenter i branchen, fx Isola og Tagshingles.

Processen med tagpap

Når du lægger tagpap, er det flere forskellige opgaver, du skal igennem. Lavpris Træ har nogle gode råd til processen:

– Læg underpap, som skaber en stærk tætning med taget. Underpappet er essentielt, fordi mange tage har en hældning.

– Overpappet skal nu på for at gøre overfladen modstandsdygtig. Du kan godt vælge en 1-lagsløsning, selv om 2-lags er bedst.

– Nu skal du tilkoble en funktionsdygtig tagbrønd, som er nødvendig, fordi taget er fladt. På et skråt tag forsvinder vandet derimod af sig selv. Det er ikke til at komme udenom, da en manglende tagbrønd vil gøre, at vandet tynger dit tagpap ned. Dit tag vil dermed holde i kortere tid og være mindre holdbart.  

– En bladfanger vil forhindre din tagbrønd i at stoppe til med grene, blade og andet snavs.