tilbygning

Tilbygning i Odense – leder du efter hjælp fra en tømrer?

Tilbygning i Odense – leder du efter hjælp fra en tømrer?

editorial

Står du overfor et større byggeprojekt i form af en tilbygning, så får du brug for en tømrer. Men hvordan finder du den rette? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Der er nogle få ting, du skal huske på, når du vælger en tømrer til en tilbygning. Først og fremmest skal du have en person, der er erfaren og kvalificeret. De skal kunne vise dig en portefølje af tidligere arbejde, og ideelt set har de erfaring med tilbygninger specifikt.

Du vil også gerne sikre dig, at tømreren er pålidelig og troværdig. Spørg rundt efter anbefalinger fra venner eller familie, eller kig efter anmeldelser på nettet. Når du har fundet et par potentielle kandidater, skal du kontakte dem og se, hvordan de reagerer – virker de professionelle og venlige? Er de nemme at kommunikere med?

Endelig skal du sørge for at indhente et par tilbud, inden du træffer din beslutning. Dette vil give dig en idé om omkostningerne ved det projekt, du står overfor.

tilbygning

Sørg for at have luft i budgettet

En tilbygning i Odense såvel som i alle andre dele af landet vil som udgangspunkt altid blive dyrere, end du havde regnet med. Det er vigtigt, at du sørger for at have plads i dit budget til eventuelle uforudsete udgifter. Det kan være ting som ekstra materialer eller ændringer i planerne, der skal foretages under opførelsen.

Når du har fundet en tømrer, som du er tilfreds med, skal du aftale en pris og en tidsplan for projektet. Når alt er på plads, kan du læne dig tilbage og slappe af, mens de går i gang med arbejdet! Dog anbefales det, at du hyrer en byggesagkyndig til løbende at gennemgå projektet med dig – medmindre du naturligvis har evnerne til selv at tjekke tømrerens arbejde efter i sømmene, inden du betaler.