seo tekster

Tjen penge med online markedsføring

Tjen penge med online markedsføring

editorial

Hvis du som virksomhed ønsker at få flere kunder via din hjemmeside eller web-shop, er der kun en vej frem, og det er enten selv at blive god til online markedsføring eller betale en for at hjælpe dig. I dag er konkurrencen på internettet så stor, at der skal noget mere og andet til end blot at have en lækker hjemmeside – du kan ikke tro, kunderne bare kommer af sig selv. 

I dag er det lige så vigtigt at din hjemmeside findes af søgeordsmaskinerne. Faktisk siges det at det ikke er den der har de bedste produkter, men den der er bedst til Søgemaskineoptimering der får kunderne. 

Den vigtige SEO og kategoritekst

Søgemaskineoptimering eller i daglig tale SEO er det arbejde der ligger bag at søgemaskiner som Google finder din hjemmeside og lige så vigtigt vurdere, at din hjemmeside er det bedste bud når en bruger søger på et bestemt ord. F.eks. røde badetøfler.

For at Google kan vurdere at din hjemmeside er den bedste, er det vigtigt at du fortæller Google det. Det gør du blandt andet ved at bruge ordene røde badetøfler i teksten, men også i overskrifter og i kategoriteksten. For hvordan skal Google ellers vide, at det er det du sælger. Du kan læse mere om SEO og kategoritekster her https://wordpens.com/kategoritekster/.

Fordelen ved SEO er at til trods for at det er et tidskrævende arbejde, som der løbende skal arbejdes med, er at det som regel også kan ses på bundlinjen. Sammen med andre former for online markedsføring er SEO vejen frem, hvis du har planer om at få nye kunder via din hjemmeside.

Af andet vigtigt SEO arbejde er at lave intern og extern linkbuilding. Intern er hvis du f.eks. linker til gule badetøfler eller en bade and på siden med røde bade tøfler. Extern linkbuilding er når du linker til en anden hjemmeside eller at en hjemmeside linker til din.