TV2 play login

TV2 Play giver en skattekiste af god underholdning

TV2 Play giver en skattekiste af god underholdning

editorial

TV2 Play login åbner de bedste programmer

Siden TV2 kom til verden i 1988, har tv-stationen glædet både børn, unge og gamle med et bredt udvalg af programmer inden for nyheder og underholdning. Familien Danmark har kunnet samle sig om programmer som Lykkehjulet, Eleva2ren og en masse gode danske film. Det gode indhold leverer TV2 stadigvæk. Men de senere par år er der kommet en ny platform til, hvor indholdet nu også kan opleves. Streamingtjenesten TV2 Play tilbyder alle de gode programmer, du kender fra TV2. Forskellen er bare, at du her selv bestemmer, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Det eneste der kræves af dig, er at du bestiller et TV2 Play login.

Adgang til programmer live eller i arkivet

Med TV2 Play login åbner der sig en ny verden for dig, der holder meget af de programmer TV2 leverer. Du kan nemlig både se dine programmer live, på samme måde som det klassiske flow-tv, og du kan gå i arkivet og se TV2’s programmer, lige når det passer dig og din familie. Har du for eksempel små børn, der gerne vil se julekalender inden sengetid, så kan du streame dagens afsnit, og dine unger kan stadig komme til ro, helt som de plejer. Med et TV2 Play login kan du altså både spare regningen til de dyre kabelpakker hos antenneforeningerne, og se alle dine yndlingsprogrammer døgnet rundt.

Brug dit TV2 Play login på flere platforme

Det virkelig smarte ved TV2’s streamingtjeneste er, at du kan benytte dit TV2 Play login på mange forskellige digitale platforme. Du kan for eksempel streame indhold fra TV2 på din iPhone eller Android telefon. Dermed kan du udnytte kedelige stunder, som for eksempel en bustur, til at få set de gode tv-serier eller programmer fra TV2, som du måske er bagefter med.