vinduer

Vælg vinduer, du kan have glæde af i mange år

Vælg vinduer, du kan have glæde af i mange år

editorial

Det er et stort stykke arbejde – og samtidig forbundet med en ikke ubetydelig udskrivning – at udskifte samtlige vinduer i boligen. Ved at tage dig tid til at overveje dine muligheder, når du udskifter vinduer i dit hjem, vil du kunne træffe en informeret beslutning, der passer til både dit budget og dine behov. Med den rigtige type vindue kan du holde dit hjem behageligt hele året rundt og samtidig spare penge på varmeregningen!

Med denne vejledning får du et overblik over nogle af de mest almindelige vinduestyper, der findes i dag, og deres fordele, lige fra enkeltrudevinduer til isolerede glaselementer.

De forskellige typer af ruder og deres egenskaber

Enkeltrudevinduer er den mest grundlæggende og overkommelige løsning. Disse vinduer har et enkelt lag glas og anvendes ofte i ældre huse. Enkeltglasvinduer kan give en god isolering, men de er mindre energieffektive end andre vinduestyper.

image

Dobbeltrudevinduer har to lag glas, der skaber et isoleret luftrum inde i vinduesrammen. Denne ekstra isolering er med til at holde airconditioneret luft inde i dit hjem, mens den blokerer for udendørstemperaturer. Dobbeltrudevinduer giver også mulighed for at få mere sollys ind i dit hjem, hvilket gør det lysere og hyggeligere i vintermånederne.

Tredobbeltrudevinduer giver endnu større energieffektivitet, da de indeholder tre lag glas med en kombination af argon- eller kryptongas imellem dem. Vinduer med tredobbelt rude kan også reducere støjniveauet udefra, hvilket gør dem til et godt valg for dem, der bor i støjfyldte områder

Isolerede glaselementer (IGU’er) er den mest energieffektive vinduestype på markedet i dag. Disse vinduer har to eller flere glasruder, der holdes sammen af en isoleret ramme. Dette er med til at holde airconditioneret luft inde i dit hjem, samtidig med at det blokerer for varmetab og udetemperaturer. IGU’er kan også fås med særlige belægninger, der kan bidrage til yderligere at reducere varmeforøgelsen og forbedre udsynet.

Klik ind og bestil de nye vinduer til huset på https://klarhome.com/de/fenster.