dør

En dør kan blive et godt gemmested

En dør kan blive et godt gemmested

editorial

Er du også den spøgfulde type, så kan det blive meget morsomt, at man gemmer sig bag en dør, hvor man så springer frem og forskrækker en person, der går forbi.

Man kan også vente til, at vedkommende, man vil gøre bange, er gået forbi døren, så man lister hen og skræmmer vedkommende – man kan endda liste efter vedkommende et stykke tid, hvis man er god til at liste.

Dog skal man ikke gøre det med folk, der har dårlige nerver eller er gamle, for det er ikke sikkert, de kan holde til den slags.

Desuden skal man sørge for, at man ikke kan ses gennem åbningen ved dørens dørkarm, og ellers skal der være mørkt i det rum, man gemmer sig bare døren, eller der generelt ikke er særligt oplyst i rummene omkring døren, så man ikke kan ses.

Og så skal man være stille og sidde stille.

dør

Man kan gemme sig bag den dør længe

Dog skal man så være sikker på, at der kommer nogen eller den, som man gerne vil forskrække, for ellers kan man komme til at sidde der længe og vente.

Man kan måske endda gemme sig med en ting eller noget andet, som man vil forskrække med, men så skal man også sørge for, at dette heller ikke kan ses ved døråbningen.

Desuden skal det heller ikke være en dør med glas i, for selv bare et glasparti øverst, mens man sidder nederst, kan gøre, at ens hår kan ses.

Det er heller ikke smart at gemme sig bag en dør med kattelem, for katten kan så afsløre en, når den forsøger at komme igennem.

Dog skal man huske på, at der er andre, der kan hugge ens idé med at gemme sig bag den dør, så før man ved af det, så er der andre, der gemmer sig bag den dør for at forskrække en.