sql kurser

Find de bedste SQL kurser i København

Find de bedste SQL kurser i København

editorial

Arbejder du i det daglige med data udtræk fra relationelle databaser, og har du brug for mere viden om hvorledes du kan behandle disse data? Så er det en god idé at lære grundlæggende SQL.

Hvad er SQL?

SQL er en forkortelse for Structured Query Language. Som programmerings sprog hører SQL til i kategorien domæne specifikke sprog, og består af en samling af forespørgsels kommandoer (queries) som anvendes når man skal kommunikere med en såkaldt relation database – for eksempel Oracle eller Microsoft SQL Server.

SQL er designet og udviklet til at kunne håndtere en række funktioner forbundet med data behandling, for eksempel sortering, filtrering og gruppering. Hvis du således behersker SQL, er du rigtig godt rustet til at arbejde med data mængder i alle størrelser fra forskellige databaser.

Hvordan bruges SQL?

SQL bruges når du skal lave data udtræk og derefter behandle dine data efter bestemte modeller. Hvis du mestrer SQL, kan du skære ned på trinene i din operation og således lette arbejds gangen samtidig med at du effektiv reducerer din fejl margin. Når først du kender til de basale SQL forespørgsler vil du opdage hvor nemt det pludselig er at arbejde med data – og hvor mange muligheder du har for at manipulere og bearbejde disse.

Hvad kan jeg lære på et SQL kursus?

Derfor er det en god idé for dig at skærpe dine kundskaber og din ekspertise med et spændende og lærerigt SQL kursus. På et grundlæggende SQL kursus hos 4d lærer du alt det basale – for eksempel hvorledes du anvender en række af de i Microsofts applikationer indbyggede SQL funktioner, og hvordan du foretager udtræk fra flere tabeller eller opretter under-forespørgsler. Hernæst kan du opgradere til et af de mere avancerede SQL kurser hos 4D.

Du kan se dem alle på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql