sql kurser

SQL kurser - når du vil være skarpere på databehandling

SQL kurser - når du vil være skarpere på databehandling

editorial

Består arbejdet på kontoret i din virksomhed i høj grad af data behandling – eventuelt i forbindelse med Business Intelligence eller forretnings udvikling? Så er det en rigtig god idé at kende til det mest anvendte sprog i forbindelse med udtræk, behandling og manipulation af data, nemlig SQL.

Tilmeld dig og dine medarbejdere et SQL kursus hos 4D og bliv skarpere

Hvis du ønsker at lære mere om hvorledes SQL kan inkorporeres i det daglige work flow og gøre dette mere effektivt, kan du eventuelt tjekke et af de mange SQL kurser hos 4D. 4D er en dansk kursus udbyder med beliggenhed i det centrale København.

Hos 4D finder du en lang række erhvervs relevante kurser i IT – her under flere forskellige SQL kurser, som henvender sig til brugere på varierende niveauer. På begynder kurset SQL Grundlæggende, som også findes i en engelsk version (SQL Basic), lærer du og dine medkursister om hvorledes man arbejder effektivt med udtræk, håndtering og behandling af data fra relationelle databaser. Når kurset er til ende, vil i blandt andet være i stand til at hente og manipulere data, sortere, filtrere og gruppere data, bruge en række af de indbyggede SQL funktioner, oprette under-forespørgsler (sub queries), og foretage udtræk fra flere tabeller ved hjælp af joins.

Ønsker du at gå skridtet videre, kan du efterfølgende tilmelde dig kurset SQL Udvidet, på hvilket du kan lære at bruge SQL i en større sammenhæng, og eksempelvis oprette og arbejde med tabeller – her under temporære tabeller. Du lærer hvorledes du indsætter og opdaterer data, og hvordan man foretager avancerede udtræk med windowing funktioner. Og så kan du lære at anvende apply operatoren, derived tables og common table expressions.

Du kan læse meget mere om SQL kurser, og tilmelde dig et SQL kursus, som passer til dit niveau, på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql