Altandörr

Find de flotteste og mest solide altandøre online

Find de flotteste og mest solide altandøre online

Det er ren luksus at kunne nyde de solrige danske sommerdage fra en altan. Når man kommer lidt op i højden får man den flotteste udsigt. En altan på et byhus sikrer det maksimale antal solskins timer i løbet af et døgn. Og har du hus med have kan du få et godt overblik med en altan i første sals højde.

Sæt altanen flot i stand med nye døre

Hvis du står for at skulle renovere din altan bør du overveje om ikke den skulle forsynes med en ny dør. Der er meget at vinde ved at udskifte altandøren – især hvis denne er gammel og slidt.

image

Med en ny altandør i top kvalitet vil du kunne opnå bedre isolering, hvilket vil kunne ses på din varmeregning. Du vil kunne vælge at få isat en dobbelt altandør i stedet for en enkeltfaget en af slagsen. På den måde kan du øge lys indfaldet i det til altanen hørende rum, hvilket du vil kunne få glæde af hele året rundt.

Du vil få bedre mulighed for at lufte godt og grundigt ud – det er blot at åbne begge døre på vid gab og lade brisen suse gennem dine stuer og værelser. Du vil kunne invitere det lune sommervejr inden for med alle dets lyde og dufte. Og i de lange, mørke vinter måneder vil du kunne glæde dig over at du får det maksimale ud af de sparsomme solskinstimer med en dobbelt altandør.

Hvis du ikke har plads til en dobbelt altandør kan du i stedet vælge en altandør som består af et enkelt fag. Du vil stadig have mulighed for at optimere lys indfaldet ved at lade døren bestå af glas fra top til bund.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af lækre altandøre fra Klarfönster, på hjemmesiden Klarfonster.se.