Altandörr

Skab et tilflugtssted i din lejlighed

Skab et tilflugtssted i din lejlighed

Hvordan finder man ro inde midt i byen?

De fleste af os kender allerede følelsen. Det er blevet slutningen af april, foråret har for alvor meldt sin ankomst og dagslyset har forlænget dagene.

Selvom det endnu ikke er varmt nok til at gå i fuld sommer-selvsving, så er det fristende at igangsætte sine udendørsprojekter og sammenkomster, fordi solen trækker sådan i dig. De nordeuropæiske regnskyller kommer nu og da, men de milde forårsdage bliver flere og flere. Men hvordan kan du nyde foråret til fulde?

Idyllisk altan-oase uden menneskemylder

Det er ikke alle, som har en idyllisk have de kan træde ud i. Det ved du alt om, hvis du bor i storbyen, hvor det nærmeste du kan komme på en have, er offentlige parker, som desværre også bliver fuld af mennesker, det øjeblik solen titter frem på himlen.

Drømmer du om en rolig oase, så er lejlighedsaltanen en perfekt mulighed for dig, som gerne vil bo tæt på byen, men samtidig ønsker et grønt hjørne og tilflugtssted! 

image

Gør din altan til dit helt eget åndehul

Selvom du måske kan høre storbyens summen fra din altan, er det helt oplagt at indrette dit eget personlige “helle”, hvorfra du kan nyde forårets soltimer og måske spire nogle fine planter. Hvis du skal i gang med en større renovering af dit refugium, så er det specielt rammerne for din altan, som du skal stille skarpt på. Er rækværket i god stand, skal du eventuelt lægge et klik-gulv, og helt særligt – er din altandør up-to-date?

Din altandør er ikke blot udgangen til lille oase, men er derimod også en stor del af din indretning inde i din lejlighed. Derudover er det vigtigt, at døren er i høj kvalitet og i et slidstærkt materiale, så du er sikker på, at fugten holdes ude. Du kan finde de fineste altandøre her, hos klarfonster.se.