ølbrygning

Find det bedste udstyr og de rette ingredienser til ølbrygning

image

Ølbrygning er en morsom og hyggelig hobby, som giver dig hurtige og håndgribelige resultater i form af lækkert og velsmagende øl. Det er ikke nødvendigt at vælte budgettet for at få råd til det store forkromede ølbrygning udstyr – faktisk kan udstyr og ingredienser til ølbrygning indkøbes i kvantum og volumen, som gør ølbrygning til en ganske økonomiske overkommelig fritids interesse.

Samtidig behøver du ikke en videregående uddannelse eller det helt store erfarings grundlag for at frembringe en øl, som er mindst lige så god og rig i smagen som dem du køber i butikkerne. Som udgangspunkt kræver ølbrygning blot en komplet startpakke bestående af de allermest nødvendige remedier til ølbrygning, hvilket er perfekt, hvis du er novice ud i denne ædle kunst. Og så kan du altid senere udbygge med mere avanceret udstyr, skulle din hobby gribe om sig.

Ølbrygning udstyr til nybegyndere

Drømmer du om at kunne sætte dit eget hjemmebryggede øl på bordet ved næste herremiddag, eller nonchalant at kunne servere din hjemmebryg på flaske når der næste gang er superliga kamp i tv? Så kan du roligt investere i en Starter Box fra hjemmebryggeren.

Hjemmebryggeren er en online shop, som har specialiseret sig i at forhandle såvel udstyr som ingredienser til brygning af øl i høj kvalitet. Til den absolutte nybegynder har Hjemmebryggeren sammensat en pakke bestående af alt, hvad du skal bruge for at brygge dit første batch.

En Starter Box fra Hjemmebryggeren består af 2 gærtanke forsynet med liter skala og gærrør, et analogt termometer, en vægtfyldemåler og et måleglas, en såkaldt hævert med pumpe og flaskefylder, en kapsel påsætter og 100 ølkapsler, Horolith 1,0 liter, samt blød børste og stiv børste til rengøring. Med en Starter Box og tilhørende ingredienser kommer du godt fra start!

Du kan læse mere om udstyr til ølbrygning på hjemmebryggeren.dk