love lingeri

Find flot undertøj online hos Love Lingeri

Find flot undertøj online hos Love Lingeri

editorial

Er du i markedet efter frækt undertøj, også kaldet lingeri? Så kan du med fordel læse med her.

Trusser og BH – det basale lingeri

Hvis du slet ikke ejer nogen former for lingeri på nuværende tidspunkt kan du med fordel lægge ud med det grundlæggende trusse og BH sæt. Et trusse og BH sæt består, som navnet måske antyder, af en fræk trusse med en matchende BH. Trussen er den nemmeste del at vælge. Her skal du først og fremmest kende din trusse størrelse.

Dernæst skal du beslutte dig for hvilken trusse model du befinder dig bedst i. Man går sjældent galt i byen med en fræk g streng – men hvis du har brug for lidt ekstra støtte omkring hofterne og maven findes der mange andre trusse typer at vælge imellem. Tai trusser, tanga trusser og selv maxi trusser kan være vælg flirtende og forførende når du finder dem i lingeri afdelingen.

Der er godt nok mere stof i en maxi trusse end i en g strengs trusse, men det betyder blot at der er ekstra plads til de flotte dekorationer med pyntebånd, lacings og blonder. Og det der tæller mest er at du føler dig godt tilpas i dit lingeri.

Vælg den rette størrelse og type BH

Det er straks lidt mere komplekst når du skal vælge din BH. Her skal du selvfølgelig også kende din størrelse. BH størrelsen angives på to parametre nemlig bustemålet som angives i centimeter pg skål størrelsen som benævnes med et bogstav – for eksempel 80C. Kender du ikke din BH størrelse kan du selv tage mål ved hjælp af et målebånd, eller få en ekspedient i en lingeri butik til at hjælpe dig.

Du kan se og bestille mange forskellige BH modeller i alle størrelser i den online shop Love Lingeri – se hele udvalget på love-lingeri.dk.