love lingeri

Love Lingeri - lingeri til din type

Love Lingeri - lingeri til din type

editorial

Er du i gang med en større udskiftning af din garderobe, og ønsker du at starte den perfekte lingerisamling? Så kan du med fordel lægge ud med et lækkert BH sæt.

Hvordan finder jeg den perfekte BH til mit BH sæt?

Når du står for at skulle vælge et matchende BH og trusse sæt er det vigtigste at BH’en passer til dine mål – og at BH modellen er den rette.

For at tage målene først, er det vigtigt at du kender såvel dit bustemål som din skålstørrelse. Kigger du på mærket i en BH vil du finde størrelsen på BH’en angivet med et bogstav og et tal, for eksempel 75B. Tallet angiver bustemålet i centimeter, og bogstavet angiver størrelsen på skålen. Du kan få hjælp til at tage dine BH mål i en fysisk lingeri butik, eller du kan gøre det selv derhjemme ved hjælp af et målebånd.

Ud over det at BH’en skal have den korrekte størrelse er det også vigtigt at vælge en BH af den rette type. Der fines et væld af forskellige BH typer på markedet, her under braletter, push up BH’er, balcony og balconette BH’er, wonder bras, T shirt BH’er, stropløse BH’er, shelf BH’er og så selvfølgelig de populære formstøbte BH’er uden bøjle samt sports BH’er. ‘

Er din barm stor og tung kan du med fordel vælge en såkaldt full cup BH som er designet til at løfte og forme barmen så at du får den eftertragtede timeglas figur samtidig med at brede og bløde stropper giver den perfekte støtte og komfort. Og til den mindre fyldige barm kan du vælge en bralette med fyld (padding) eller måske en maximizer BH med ekstra vattering i siderne som både giver fylde og push up effekt, og faktisk kan give dig op til to ekstra skålstørrelser.

Find BH og trusse sæt online hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.