maler roskilde

Guide: Sådan finder du den rette maler i Roskilde

Guide: Sådan finder du den rette maler i Roskilde

editorial

Står du og skal have malet hus eller lejlighed?

Maling af hus er en større opgave, som nogle alligevel vælger at påtage sig. Det tager tid at udføre arbejdet og for malingen at tørre. Dertil kommer valg af farve, type af maling og fragt af malingen, ruller, pensler og så videre. 

Alt dette besvær kan du blive sparet for ved at vælge en professionel maler. Hvad er fordelene ved at vælge en professionel maler, når du alligevel bare kan gøre det selv? Fordelene er mange, for det første spares du for tid og besvær, da det ikke er dig, som skal stå med malerarbejdet. Derudover får du hjælp og vejledningen af fagfolk, som ved, hvad de har med at gøre. En af de største fordele er kvaliteten af arbejdet, når du hyrer folk, som ved, hvad de laver. Resultatet bliver pænt og en fryd for øjet, desuden vil det højst sandsynligt holde meget længere, så du først skal tænke på malingen igen om nogle år. 

Sådan vælger du den rette maler

Når du skal vælge maler, er det vigtigt at vælge den rette, her er nogle tips:
1) Der er nogle ting, som bare skal være i orden. For det første skal du finde et sted, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Det er ikke en god idé at betale dyre domme for en maler, hvis ikke arbejdet er i den kvalitet, men modsat er et røvertilbud oftest også et røvertilbud af en grund.
2) Det er en god idé at finde en maler, hvor du kan få et skræddersyet tilbud. 
3) Vælg en maler, hvor de er uddannede
4) Tjek tidligere kunders anmeldelser
5) Vær sikker på, at du kan få alt på skrift. Dette er meget vigtigt og omhandler den aftale, som I laver. 

Og hvilke malere opfylder så de krav? Vi har haft snakket med Malerkanonen i Roskilde, som er venlige og imødekommende. Deres procedure indeholder alle de ovennævnte punkter, som det skal være. Malerkanonen findes rundt i landet, så tag et kig på deres hjemmeside eller ring dem op og få en snak.