maler roskilde

Pift din bolig op med en omgang maling

Pift din bolig op med en omgang maling

editorial

Syntes du at din bolig er begyndt at se lidt trist ud eller går du og overvejer at sælge den, skal du overveje om det ikke er tid til at give den en omgang maling. En nymalet bolig ser væsentlig mere indbydende ud end en hvor det er år siden den er blevet malet. Det betyder at mulige købere langt nemmere kan se sig selv bo i din bolig og den vil alt andet lige være nemmere at sælge. Du kan f.eks. lede efter en maler roskilde, hvis du bor i det område.

Ved siden at male er det altid en god ide at starte med at få ryddet op. Inde som ude. Det skal alligevel gøres når du flytter, så hvorfor ikke gøre det inden, så din bolig ser langt mere præsentabel ud.

Ryd op

Inden du får malet er det en god ide at få ryddet op. Inde som ude. Smid alt ud, som du ikke bruger eller som er gået i stykker. Giv din have en omgang med plæneklipperen og fjern det værste ukrudt. Invester i et par krukker med blomster i, hvis du ikke allerede har og gør det samme indenfor. Skab lys og rum og fjern alt, hvad der må være af rod. Det vil ikke alene gøre det nemmere når du skal flytte, men vil også gøre det nemmere for maleren at komme til. Måske ender i endda med ikke at have lyst til at flytte.

Kontakt flere malere, mindst tre forskellige og bed om et tilbud. Husk også at få at vide hvilken type maling de bruger, så du kan undersøge prisen. Der er stor forskel på pris og kvalitet, når det kommer til maling.

Ved at få mindst tre forskellige tilbud, har du et godt overblik over prisniveauet og har mulighed for at vælge et bedste.