elektriker

Hvorfor blive el installatør i Silkeborg?

Hvorfor blive el installatør i Silkeborg?

Livets svære valg

Når du står overfor den store verden og måske har svært ved at navigere i, hvad der er op og ned, kan det være utroligt svært at bestemme sig for, hvad det egentlig er man skal lave resten af sit liv.

Heldigvis har folkeskolerne nogle geniale samarbejdsaftaler med diverse erhvervsskoler, gymnaiser m.m., hvor man som kommende voksen kan komme ud og se, hvad det hele går ud på. Dette giver for mange en øjenåbner mhp., hvor det egentlig er, man skal ende henne + man får et indtryk af, hvad det vil sige, at være på det pågældende snak blandt andet via snak med dem, der allerede går der. 

Det kan dog stadigvæk være svært at beslutte sig for, hvor man skal hen i livet. Af samme årsag er der mange der vender tilbage, hvor de startede, ender et helt andet sted, hvor de havde troet, eller noget helt tredje. 

Bliv elektriker

Nogle ender måske som akademiker, frisør eller håndværker. Og lige præcis sidstnævnte er et rigtig populært erhverv, hvor heriblandt elektriker hører under. Men hvorfor blive for eksempel el installatør i Silkeborg?

Der er mange gode grunde til at blive håndværker i første omgang. Tag nu for eksempel elektrikeren – i 2016 lå arbejdsløsheden på 1,5%, hvilket er godt og vel ingenting. Det er altså et job, hvor du hele tiden vil kunne få arbejde grundet efterspørgslen. Du vil også have mulighed for at arbejde geografisk verden over, hvilket også åbner for forskellige begrænsninger, som ellers automatisk er forbundet med forskellige jobs. 

Dernæst er elektriker en fed uddannelse i og med, at du kan videreuddanne dig. Du kan tage en top on, der bringer mere til dit CV og som i sidste ende – hvis du får licens – kan hjælpe dig med at blive selvstændig. Der er altså mange muligheder som elektriker.