elektriker

Hvornår skal jeg bruge en elektriker?

Hvornår skal jeg bruge en elektriker?

Som ejer af eget hus er det en rigtig god idé at have kontakt til autoriserede fagpersoner som for eksempel VVS folk samt elektrikere og installatører. De kan nemlig hjælpe når det brænder på og du har brug for hjælp til de faste installationer i din bolig – installationer som du ikke selv må rode med. I det følgende kan du læse mere om de situationer som kan fordre hjælp fra en autoriseret elektriker eller el installatør.

Strømmen svigter – hvad gør jeg?

De fleste af os har prøvet at stå i en situation hvor strømmen forsvinder fra kontakterne. Dette sker gerne midt i madlavning eller tøjvask, hvor tidspunktet er allermest ubelejligt.

Det er faktisk rigtig surt at opleve strømsvigt mens vaskemaskinen er i fuld gang og der samtidig er boller i ovnen. Dette kan dog skyldes en sikring der er sprunget – og den kan du nemt skifte igen. Men hvis sikringen springer mange gange i løbet af kort tid kan det være tegn på overlastning af den sikringsgruppe hvorpå de nævnte husholdnings apparater er tilsluttet. Og så kan det godt være en god idé at få en dygtig autoriseret elektriker eller el installatør til at udvide med endnu en sikrings gruppe således at dine elektriske installationer får en kapacitet som kan følge med selv på spidsbelastede tidspunkter.

Få en elektriker til at hjælpe, når du skal renovere

Et andet eksempel på en situation hvor der kan være brug for hjælp fra en autoriseret elektriker eller el installatør er i forbindelse med renovering og ombygning. Skal der trækkes kabler til strømudtag i boligen skal der en autoriseret elektriker eller el installatør på banen.

Hvis du bor i Horsens eller nærmeste omegn kan du altid kontakte Egebjerg EL A/S når du har brug for elektriker hjælp – klik ind og læs mere på http://egebjerg-el.dk/