love lingeri

Love Lingeri - din online lingeri shop

Love Lingeri - din online lingeri shop

editorial

Er du i markedet efter selvforkælelse – og trænger din undertøjsskuffe til et frækt og flirtende supplement? Så kan du med fordel gå på jagt efter lækkert lingeri.

Hvorfor skal jeg købe frækt undertøj?

Måske synes du at idéen med frækt undertøj – også kaldet lingeri – blegner en smule når man alligevel skal være iført almindeligt tøj som dækker over de forførende gevandter. Men her skal du huske at lingeri ikke udelukkende er skabt til at ære til glæde for andre, men i lige så høj grad skal kunne give dig en god følelse i hverdagen.

Først og fremmest er det meste lingeri designet til både at være flot og komfortabelt. Det betyder at du med det rette valg af lingeri faktisk vil føle dig godt tilpas når du er iført lækkert lingeri. Er du for eksempel til den storbarmede side har du sikkert oplevet hvordan gængse BH’er kan stramme og snære. Dette kan give anledning til hovedpine, ondt i ryggen, og ubehagelige skader der hvor stropperne skærer sig ind i huden på skuldrene og under armene.

Dette kan du undgå hvis du køber en BH særligt designet til at løfte og støtte den tunge barm, for eksempel en såkaldt full cup BH. Med en full cup BH får du skåle som passer i størrelsen samt brede og bløde elastiske stropper som ikke giver anledning til belastning eller smerter. Og vælger du en full cup BH i lingeri afdelingen er den samtidig designet til at være både smuk og sexet.

Hvor kan jeg finde lækkert lingeri, jeg kan bruge til hverdag?

Hos Love Lingeri, som er en dansk online forhandler af lingeri, finder du alt hvad du skal bruge inden for BH’er, trusser, strømpebukser, selvsiddende strømper, korsetter og corsager samt andre former for frækt undertøj. Du kan se det fulde udvalg på love-lingeri.dk