banankage

Bliv husket for den bedste banankage

Bliv husket for den bedste banankage

editorial

De fleste elsker kage. Kage er noget, vi er særligt glade for i Danmark. Der er som regel altid en anledning til at spise et stykke kage, hvis muligheden byder sig. Derfor ser vi også at bagerne har travlt med at lave morgenkager og kager generelt, som kan nydes sammen med kaffen.

Skal du stå for kage til en familiefødselsdag, eller vil du overraske dine kollegaer med en lækker kage, så skal du uden tvivl gå med en banankage. En banankage er et sikkert hit, hvis du laver den rigtigt. Her går banan godt med chokolade. En banankage kan laves på mange forskellige måder, hvor det vigtigste egentlig er at finde en opskrift, som du kan stå inde for.

Hvad skal der til for at lave en lækker banankage?

Der er mange forskellige opskrifter på nettet til, hvordan du kommer godt i mål med at lave en banankage. For at lave en banankage, skal du blandt andet bruge smør, friske bananer, mørk chokolade, æg, sukker, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver.

Her kan du naturligvis sætte dit personlige præg med at toppe den med karamelstykker eller skumfiduser. Især hvis du vælger at overtrække banankagen med chokoladeglasur. 

En banankage tager ikke frygtelig lang tid at lave. Faktisk kan du lave en banakage på mindre end en time. Heraf skal den typisk kun have 30 minutter i ovnen, så der er måske kun 20-30 minutters reel arbejde for at komme i mål med en lækker banankage, som giver en masse point på kontoen. 

Hvor kan du finde den bedste opskrift på en banankage?

Hvis du leder efter en god opskrift på en traditionel banankage, kan vi varmt anbefale dig at kigge på opskriften hos https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banankage-med-chokoladestykker. Det er en banankage med chokoladestykker. 

Hvis du følger denne opskrift til punkt og prikke er du sikker på at din banankage bliver et kæmpe hit.