banankage

Gør dine gæster glade med en lækker banankage

Gør dine gæster glade med en lækker banankage

editorial

Kage er noget, de fleste i Danmark elsker. Det gælder både børn, unge og voksne. Man går derfor ikke helt galt i byen ved at tage kage med i skole eller på arbejde for at imponere ens klassekammerater eller kollegaer. Kage er også noget de fleste forbinder med hygge eller en fejring, hvorfor det ofte bliver brugt som en dessert. 

Kage kan du få i mange forskellige varianter og smage. Men særligt en kage falder i god jord hos langt de fleste, hvis ikke alle. Det er selvfølgelig banankagen. I denne artikel kan du finde en lækker opskrift på at lave en banankage. Du kan naturligvis sætte dit personlige præg, da du her får den helt almindelige udgave af banankage, som smager helt fantastisk. 

Sådan laver du en dejlig luftig og lækker banankage

Når du skal i gang med at lave en luftig og velsmagende banankage, skal du bruge en række ingredienser for at komme godt i mål. Har du en røremaskine derhjemme er det noget lettere og hurtigere at lave kage generelt. I denne opskrift kommer vi chokoladestykker i kagen. Du skal derfor bruge smør, banan, mørk chokolade, æg, sukker, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver. 

Det er vigtigt at være opmærksom på forholdene, så det passer til mængden af kage du vil lave. Hvis det f.eks. kun er til få personer, kan du nøjes med mindre, hvorimod hvis det er til flere, er det enten bedst at lave banankagerne over flere gange end én stor. 

Hvor finder du den bedste opskrift på en banankage?

Ønsker du at kaste dig over en lækker banankage, er det vigtigste at finde den opskrift som passer til dine smagsløg. Dermed får du oftest også det bedste resultat. Her kan vi anbefale dig at besøge dk-kogebogen.dk, hvis du vil finde en dejlig opskrift på en banankage eller meget andet.