gulvafslibning aarhus

Få den bedste og mest professionelle gulvafslibning i Aarhus

Få den bedste og mest professionelle gulvafslibning i Aarhus

editorial

Hvis dit trægulv er behandlet med olie eller sæbe, har du sikkert allerede på nuværende tidspunkt opdaget, at der er en del vedligeholdelses arbejde forbundet med at holde det pænt. Olie og sæbe er blandt de to foretrukne metoder til overflade behandling af trægulve her til lands – og det er ikke uden grund.

I modsætning til eksempelvis lak og maling, som forsegler gulvets brædder, planker eller parketter, lade olie og sæbe træværkets karakteristika skinne igennem. Samtidig kan du tydeligt mærke, at du går på et trægulv, når dette er behandlet med olie eller sæbe i stedet for de forseglende behandlinger.

Dertil kommer, at olie og sæbe behandlede trægulve bare er meget smukkere. Olie fremhæver træets årer og gør gulvet flere nuancer mørkere og dybere i farvetonen. Sæbe lysner træværket og giver det samtidig et utroligt lækkert hvidligt skær og en silkemat overflade, som er en fornøjelse at betræde.

Nyt liv til dit slidte trægulv med en grundig gulvafslibning

Desværre er især sæbe behandlede trægulve utroligt sarte og sårbare over for slitage. Et sæbe behandlet trægulv skal vaskes mindst een gang om ugen med særlig sæbe. Sæben skrubbes ned i træværkets overflade, hvor den medvirker til at forstærke den hinde, som blev dannet da gulvet sidst blev behandlet.

Når denne hinde slides bort, vil træværket tørre ud, og de porøse fibre i overfladen vil suge skidt, snavs, spildte væsker og sollys til sig. Derved opstår de grimme pletter, slidspor og misfarvninger, som gør gulvet trist og mat at se på. Og så er det på tide at begynde forfra med en gulvafslibning.

Professionel gulvafslibning i Århus

Er du bosat i eller omkring Smilets By, kan du med fordel vælge Gulvkanonen som din gulvsliber. Hos Gulvkanonen kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning – læs mere på Gulvkanonen.dk