gulvafslibning aarhus

Få et smukt gulv på ny med en gulvafslibning i Aarhus

Få et smukt gulv på ny med en gulvafslibning i Aarhus

editorial

Et sæbe behandlet trægulv er smukt at se på, en fornøjelse at betræde – og særdeles pleje krævende. Når dit sæbe behandlede trægulv begynder at blive slidt, vil du kunne se slitagen med det blotte øje, idet tegn på slid vil fremstå i grel kontrast til den ellers skinnende og ensartede overflade.

Nedtrådt skidt og støv vil trække grå og matte spor i træværket der hvor gulvet betrædes mest. Solens skarpe stråler vil få den smukke, hvidlige nuance til at falme og blive grim og gullig. Træværkets væske afvisende egenskaber vil forsvinde, således at væsker vil blive suget ned i træværkets overfladiske fibre, hvor der vil danne sig skæmmende pletter og skjolder. Og så vil gulvet få en tendens til at danne splinter i overfladen, hvilket er irriterende, når du går rundt i bare tæer eller på strømpesokker.

Hvad kan en gulvsliber gøre for mig?

Kan du nikke genkendende til oven for stående beskrivelse, trænger dit trægulv med stor sandsynlighed til en grundig gulvafslibning. Når slitagen har nået dette stadie, vil gulvet nemlig ikke kunne blive flot igen ved almindelig gulvvask. Skønhedspletterne, splinterne og skrammerne sidder nemlig fast i det øverste på millimeter af træværkets overflade. Derfor kan de kun fjernes ved en gulvafslibning.

Til gengæld vil du sagtens kunne få et flot og strålende gulv igen, hvis du overlader opgaven med gulvafslibning og efterbehandling til en professionel og faglært gulvsliber. En dygtig håndværker vil have de stærkeste forudsætninger for at vurdere, hvad der er bedst for dit gulv, og for at udføre det praktiske arbejde forbundet med en gulvafslibning og en efterfølgende plejende og beskyttende behandling. Dit gulv vil få helt nyt liv – og med en lakering frem for en sæbe behandling vil du slippe for den tidskrævende vedligeholdelse.

Du kan læse mere om gulvafslibning og behandling med lak på Gulvkanonen.dk