gulvafslibning aarhus

Få smukke gulve med en gulvafslibning i Aarhus

Få smukke gulve med en gulvafslibning i Aarhus

editorial

Trænger dit hjem efterhånden til en kærlig hånd i større eller mindre omfang? Er det på tide med en total renovering – eller skal stuer og værelser blot friskes op, eventuelt ved maling af vægge og lofter? Så bør du under alle omstændigheder, såfremt dine gulve er belagt med træværk, tænke en gulvafslibning ind i projektet.

Måske mener du ikke, at dine gulve lider nogen nød. Men når du begynder at gøre klar til maling af væggene, det vil sige skubber sofaen ud fra væggen og ruller gulvtæppet sammen, vil du hurtig skifte mening. Et trægulv bliver nemlig meget mere slidt med tiden end man går og lægger mærke til i hverdagen.

Du vil tydeligt kunne se forskellen på de områder, som har været beskyttet af møbler og tæpper, og så dem, som har været udsat for daglig brug. Førstnævnte vil nærmest stå som var de ganske nybehandlede, mens sidstnævnte vil bære tydeligt præg af hverdagens udfordringer.

Den før så fine og ensartede overflade, som stadig lever under møbler og tæpper, vil stå i grel kontrast til den plettede og ridsede ditto, som har tilbragt årene uden beskyttelse over for møbler, sko, legetøj og kæledyrenes kløer samt solens falmende stråler. Og så vil du få brug for hjælp fra en gulvsliber, som hurtigt kan klargøre din trægulv inden malerne rykker ind.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

Det er nemlig vigtigt at gulvet ordnes førend malerarbejdet påbegyndes. Venter du til væggene er malet, risikerer du at ødelægge det fine resultat, idet støv fra gulvafslibningen sætter sig i den friske maling. En professionel og rutineret gulvsliber kan klare opgaven hurtigere og langt mere effektiv end du selv kan – og med det smukkeste og mest ensartede resultat.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk