lån penge

At låne penge online er nemt, hurtigt og effektivt

At låne penge online er nemt, hurtigt og effektivt

editorial

Har du brug for at låne penge kan du med fordel undersøge muligheden for at låne online. Ikke alene er det effektivt, det er også hurtigt og nemt og online bankerne spørger sjældent om sikkerhed eller hvad du skal bruge pengene til.

Det gør en traditionel bank til gengæld, samtidig med at det ofte tager 2-3 uger for en almindelig bank at gennemgå en låneansøgning. Sender du en låneansøgning afsted til en online bank vil du typisk have svar indenfor få minutter. Derfor anbefales det også at du ansøger mindst 3 forskellige banker og sammenligner de forskellige tilbud de sender dig.

Har du mod på det kan du prøve at forhandle med de forskellige banker og se om du kan få et bedre tilbud. Det er vigtigt at huske at en bank er en forretning som alle andre og derfor er et tilbud altid til forhandling. Du kan læse mere her

Gør brug af sammenligningshjemmesiderne

Der findes en del hjemmesider, som tilbyder at hjælpe dig med at finde lån som du kan ansøge og sammenligne. Det er vigtigt at de lån du søger kan sammenlignes. Det du skal være opmærksom på og sammenlige er ÅOP, rentesatsen og hvilke betingelser du kan tilbagebetale lånet. Som udgangspunkt skal du holde dig langt væk fra lån, hvor du ikke kan betale lånet ud før tid.

For at kunne ansøge skal du være i besiddelse af et NemID, en aktiv mailadresse, være mindst 18 år og myndig. Mange banker har det krav at du er ældre, det er for at sikre at du ikke ender med at låne og ikke kan tilbagebetale. Du skal også have en dansk folkeregister adresse. Hvis du ansøger om et større lån, kan du blive bedt om at vise at du har en indtægt. Det kan du f.eks. gøre ved at vise en lønseddel.