lån penge

Få mere information om dit lån, før du låner

Få mere information om dit lån, før du låner

editorial

Har du her og nu brug for at låne penge, det kan f.eks. være at din gamle vaskemaskine har valgt at gå i stykker, eller at der er et godt tilbud på en ny bærbar, som det ville være ærgerligt at sige nej til, kan du enten gå i din traditionel bank eller du kan ansøge en online bank. Ulempen ved en traditionel bank er at låneproceduren ofte er på 2-3 uger, hvorimod at den er hurtig, ofte få minutter, i en online bank.

Samtidig beder online bankerne som udgangspunkt heller ikke om sikkerhed. De er ofte, men ikke altid en smule dyrere, da den manglende sikkerhed gør det til en større risiko at låne pengene ud. 

Du kan få mere info omkring et lån og deres betingelser på online bankernes hjemmesider. 

Brug sammenligningssiderne

Et andet sted hvor du også med fordel kan få mere information er på sammenligningssiderne. Her kan du få mere at vide om de forskellige lånetyper og hvilke betingelser der er tilknyttet lånet. Det er også nemmere at finde flere lån du kan ansøge og sammenligne. Det er vigtigt at de lån du ansøger kan sammenlignes, for at du kan finde det bedste.

Sammenligningssiderne tilbyder også ofte at hjælpe dig med at finde mindst 3 forskellige lån du kan ansøge. Det er en gratis service de tilbyder. Du skal blot indtaste ganske få informationer. 

Det kan godt betale sig at ansøge flere banker og da det kun tager få minutter, er det tid der er givet godt ud. Søg mindst 3 for at få et overblik over betingelserne og de forskellige tilbud. Det giver dig mulighed for at vælge det bedste. For selvom det ofte kun er få tusinde kr. der lånes, er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt tilbage til online banken.