lån penge

Lån penge online til istandsættelse af din bolig

Lån penge online til istandsættelse af din bolig

editorial

Hvis du er ejer af en bolig, især hvis det er en ældre en, kan det være tid til at udskifte f.eks. køkkenet eller badet. Der er flere måder du kan låne penge til istandsættelse. Du kan gå i banken, hvor du i forvejen har lånt penge til din bolig og høre om de vil låne dig penge til istandsættelse eller også kan du ansøge online.

Her er det muligt både at ansøge direkte hos online banken, men det kan også være i en butik, som tilbyder finansering. Ofte har butikkerne lavet et samarbejde med en online bank. Læs mere her https://ideertilhuset.dk/ansoeg-om-online-laan-til-istandsaettelse/.

Lån i butikken til istandsættelse

Mange butikker der sælger varer til istandsættelse. Det kan f.eks. være køkkenudstyr eller badeværelser. Butikkerne har ofte et tilbud til finansering af de varer der købes i butikken. I nogle tilfælde endda både rente og gebyrfrie hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Det er en god forretning for både butikken og for den bank, der har lavet et samarbejde med butikken. 

Butikken tjener penge ved at sælge varer og banken tjener penge på de mennesker der af en eller anden grund ikke afdrager til tiden. Det kan være noget så simpelt at du har glemt at betale til den første. Det er dyrt at glemme. Men husker du at betale, er det lån der både er gode, fleksible og nemme.

Alternativt kan du vælge at tage et online lån. Her er du ikke bundet til at købe i en bestemt butik. Du kan også vælge at bruge pengene på andet end udstyr til det rum du er i gang med at renovere. Du kan f.eks. også låne penge til at betale håndværkerne eller materialer til istandsættelse.

Husk at starte med at undersøge de forskellige muligheder, inden du vælger en løsning. Send gerne mindst 3 ansøgninger afsted.