gulvafslibning

Bestil en gulvafslibning og få gulve så gode som ny

Bestil en gulvafslibning og få gulve så gode som ny

editorial

Synes du, at gulvene i din bolig er gået hen og blevet slidte og kedelige at se på? Så kan der være ekstra god grund til, at du bestiller en gulvafslibning. En gulvafslibning kan nemlig give dine gulve præcis det nye look, du kunne drømme om. 

Hvad kan en gulvafslibning gøre for dine gulve? 

Få bugt med ridser, plamager m.m. 

Når der laves en gulvafslibning, så slibes der blot et par millimeter af trægulvets overflade. Selvom det måske ikke lyder af meget, så er det lige præcis nok til, at ridser, pletter, plamager m.m. fjernes. Al den slitage som er kommet gennem årene, kan du derfor nemt få bugt med, når du vælger en gulvafslibning.

 

Få et gulv som nærmest står som nyt 

Det at få en gulvafslibning kan være et glimrende alternativ til at udskifte dine trægulve. Det er nemlig langt fra nødvendigt, at gulvene helt skal skiftes – også selvom de har mange år på bagen. En gulvafslibning gør det nemlig muligt, at gulvet nærmest kan stå som nyt igen, da overfladen bliver pæn og ensartet at kigge på. 

Beskyt trægulvet på ny med en overfladebehandling

Når der laves en gulvafslibning, så fjernes der også den overfladebehandling, som har beskyttet gulvet indtil nu. Det er derfor også et must, at en gulvafslibning efterfølges af en overfladebehandling. 

Der findes en række forskellige behandlinger, du kan vælge mellem, og de varierer både ift. det udseende træet får og ift. den beskyttelse behandlingen giver gulvet. Du kan naturligvis altid høre din gulvmand til råds, så du ender med det resultat, der passer bedst til hverdagen i din bolig. 

Hvad skal du betale for en gulvafslibning? 

Hvis du allerede nu er nysgerrig på, hvad du skal betale for en gulvafslibning, så ræk gerne ud til dette firma: https://www.harpixgulv.dk/services/gulvafslibning, så kan du høre mere omkring, hvad de tager for at hjælpe dig.