gulvafslibning

Få flotte gulve uden ridser med en gulvafslibning

Få flotte gulve uden ridser med en gulvafslibning

editorial

Trænger dit hjem til en kærlig hånd – og skal man kunne se at der er sket noget? Så bør du ikke lade dig nøje med et lag frisk maling på vægge, lofter og træværk. Du bør også sørge for, at de gamle, slidte trægulve får det glatte lag, så at sige. Og dette kan du gøre med en grundig, professionel gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en procedure, ved hvilken de øverste højst to millimeter af trægulvets overflade på skånsom vis fjernes med sandpapir. Sandpapiret sidder fast på en roterende slibe rondel, som er monteret på en gulvslibe maskine. Rondellen roterer ved høj hastighed i det vandrette plan, og er således noget mere skånsom end en maskine til gulvafhøvling.

Forskellen på en gulvafhøvling og en gulvafslibning er, at hvor en gulvafhøvling maskine ”skræller” gulvets overflade af ved hjælp af skarpe knive, vil der ved en gulvafslibning udelukkende anvendes sandpapir. Således kan langt de fleste trægulve kunne tåle en gulvafhøvling, med mindre de er lakerede eller malede. Er dit gulv behandlet med sæbe eller olie kan du med sikkerhed få et smukt, lyst og ensartet resultat ud af en gulvafslibning. Og med en efterfølgende behandling med sæbe, olie eller lak kan dit trægulv blive rigtig flot igen.

Hvem kan hjælpe mig med at foretage en gulvafslibning?

Du bør altid overlade opgaven med gulvafslibning til en dygtig og erfaren gulvsliber. Så er du nemlig sikker på at få det smukkeste resultat – og på at der ikke opstår skader i dit gulv under proceduren. Samtidig vil en faglært gulvmand have det rette professionelle håndelag, som sikrer at han kan komme helt ud langs panelerne, rundt om hjørner og ind i kroge, således at din gulvafslibning bliver jævn og ensartet.

Du kan altid få et skarpt tilbud på en professionel gulvafslibning hos Gulvkanonen.dk