gulvafslibning

Det skal du gå efter med en god gulvafslibning

Det skal du gå efter med en god gulvafslibning

editorial

Der findes mange firmaer derude, der tilbyder gulvafslibning, men det er – som med så mange andre fagområder – ikke alle firmaer, der udfører arbejdet lige professionelt, som man håber. Derfor er dette indlæg skabt med henblik på, hvilke faldgruber du skal holde øje med og hvilke udmærkelser, du skal kigge efter, når du vælger et firma til at foretage gulvafslibningen for dig.

I dette indlæg har vi ikke tænkt os at hænge specifikke firmaer ud for eventuel dårlig service, da vi tror på, at alle firmaer kan forbedre sig. Dette indlæg skal udelukkende ses som en guide til, hvilke parametre du skal kigge efter for at finde et godt og professionelt firma til at lave gulvafslibningen.

Som noget af det første skulle man tro, at det er en god ting, at gulvafslibningsfirmaer skilter med, hvad de tager i kvadratmeterpris – eller har en anden form for prisoverslag til slut – for at udføre en gulvafslibning, da man derved har en fornemmelse for, hvad det endeligt kommer til at koste dig som kunde.

Der er imidlertid ikke et godt pejlemærke, da man aldrig kan regne med, hvad det endeligt kommer til at koste at slibe et gulv ned, da ikke to gulve er ens. Det kan ofte tage længere tid at udføre opgaven, end det er forventet.

Derfor kan firmaer godt foreslå en udgangspris, men du skal som potentiel kunde gerne regne med, at det eventuelt koster lidt mere, end der er anført.  

Et andet godt tip, som det generelt anbefales at gøre i mange sammenhænge, er at kigge på, hvad andre kunder har sagt om firmaer. Det er nemlig ikke altid, at firmaerne selv skilter med objektive anbefalinger.
Her kan du med fordel benytte forbruger-anmeldersiden Truspilot.

Kig også efter en ting som garanti på arbejdet.

Vi håber, at dette indlæg kan hjælpe dig, når du skal have udført gulvafslibning.