gulvafslibning

Gulvafslibning – kompetente gulvslibere får dine trægulve til at se ud som nye

Gulvafslibning – kompetente gulvslibere får dine trægulve til at se ud som nye

editorial

Har du lige købt drømmeboligen, men trænger den til nogen istandsættelse, så kan det være, at du har brug for en dygtig gulvsliber. Er trægulvene i din nye bolig slidte eller har mørke pletter, eller har de bare den forkerte farve, så kan du kontakte en professionel gulvsliber, som hurtigt og effektivt kan give dine trægulve et nyt look, som passer til dit fremtidige hjem. Hos GulvKanonen.dk er de eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, og de rykker ud til kunder, som bor overalt i København eller på Sjælland. GulvKanonen har ingen faste standardpriser, men du kan helt sikkert få et godt tilbud på gulvafslibning i din bolig. Du får desuden 3 års garanti på alt arbejde.

Dine trægulve er i professionelle hænder

Når du hyrer en professionel gulvsliber til at løse opgaven, så er du sikker på, at arbejdet blive gjort ordentligt. Dine nyslebne trægulve får desuden en efterbehandling, som medvirker til, at de holder sig pæne i lang tid fremover. Lakbehandling er den mest slidstærke type af efterbehandling, du kan vælge, og det er nemt at rengøre et trægulv, som er lakeret. Har du kæledyr, som sætter ridser i gulvet med deres klør, så kan det være en fordel at vælge lakbehandling, fordi det er langt mere modstandsdygtigt end f.eks. ludbehandlede trægulve.

Få trægulve som matcher din boligstil

Er dit hjem indrettet i fransk vintagestil eller skandinavisk boligstil med enkle, lyse rum, så ser det flot ud med lud- eller oliebehandlede trægulve. Du kan også vælge at få malet dine trægulve i en flot hvid eller grå farve, som matcher din boligstil. Skal et rum i din bolig have mere kant, kan du f.eks. vælge at få gulvet malet sort, eller du kan vælge en knaldrød eller knaldgul farve til dit gulv, hvis rummet skal være mere farvestrålende. Du kan nemt indgå en aftale med GulvKanonen.dk, som rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med at få netop de trægulve, du ønsker dig.